Vissing Agro Icon

Ikke så meget snak,
bare gode og ærlige
kvalitetsløsninger,
du kan regne med

Kvalitet frem for alt

Vissing Agro er baseret på kvalitet. Ganske enkelt. Fundamentet for virksomheden og alt, hvad vi gør, er staldinventar af højeste kvalitet, der fuldt ud lever op til alle moderne standarder. Vi producerer inventar, som de danske landmænd kan regne med. Og det bliver vi ved med.

Produkter

SOSTALDE

Fremtidens sostalde bliver indrettet til løsgående søer. Løsdrift medfører højere belastning af inventaret og derfor har vi fremstillet vores stier og bokse med ekstra godstykkelse for at sikre en lang holdbarhed. Vi har mange års erfaring med både udvikling, design og indretning af løsdriftssystemer af forskellig art og vores specialister sidder inde med den nyeste viden på området.

Se alle sostalde >

VÆKSTSTALDE

Vi tilbyder alle de vigtigste designvarianter af inventar til smågrise og slagtesvinestalde. Og som i alle andre forhold er vores hovedfokus dyrevelfærd, funktionalitet og kvalitet. Vores udvalg er kendetegnet ved et bredt udvalg af indretningsmodeller, materialer og dimensioner. Vi kan derfor finde den rette løsning til ethvert behov.

Se alle svinestalde >

FODRINGSANLÆG

Vi sælger kun brugervenlige fodringsanlæg med høj funktionalitet og kvalitet. Vores anlæg omfatter alt fra simple opfyldningsanlæg til avancerede fasefodringsløsninger i forskellige dimensioner. Vores udvalg af egenudviklede produkter samt løsninger fra AZA betyder, at vi kan levere til alle behov uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten.

Se alle fodringsanlæg >

INDHOLD PÅ WEBSITE

Vores website bliver løbende opdateret med nyt indhold. Hvis der er indhold du savner på siden, hører vi gerne fra dig.

VI ER PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook og hold dig opdateret.

VI ER PÅ LINKEDIN

Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret.