Produktkatalog / Fodring / AZA foderanlæg
 

Download Varekatalog

AZA foderanlæg

AZA International blev grundlagt i slutningen af 1950erne i Italien. Firmaet specialiserede sig hurtigt i transportsystemer til dyrefoder i tørform, industrigranulater og foder.
Grundlaget var det enestående, patenterede system bestående af en stålwire med påstøbte plastdiske. Stålwirekablet, som løber i et rør, transporterer materialet mellem diskene hurtigt, lydløst og problemfrit.

Siden starten har AZA International videreudviklet og forfinet transportsystemet, således at firmaet i dag er blandt verdens førende producenter af automatiske fodringsanlæg til svinefarme. Udviklingen af det unikke system har sammen med det enkle og brugervenlige design bevirket, at AZAnavnet i dag er synonymt med uovertruffen kvalitet og garant for levering af anlæg, der matcher alle ønsker og behov.

Uanset behovet for automatik og kapacitet er AZA International leveringsdygtig i en god løsning.

Alene i Danmark er ca. halvdelen af alle svinefarme med tørfodring udstyret med et anlæg fra AZA International.

Vissing Agro er stolte af at være importør og eneforhandler af AZA International i Skandinavien.
 


AZA International
AZA International har gennem årene udviklet og forfinet deres produkter. Dette har bevirket, at produkterne i dag fremstår som komplette fodringsanlæg med mulighed for at kombinere de enkelte dele, således at alle ønsker og behov kan opfyldes.

Med de mange kombinationsmuligheder kan vi løse de mest komplicerede opgaver og dermed levere et fodringsanlæg, der lever op til selv de største krav. AZA systemet er bygget op omkring de geniale fremføringskabler- og kæder. Disse bliver trukket af en eller fl ere trækstationer med mulighed for tilslutning af rør op til Ø 90 mm.
Vissing Agro A/S | Energivej 5, 8740 Brædstrup - Denmark | Tlf.: +45 75 75 23 00