Produktkatalog / Fodring / AZA foderanlæg / Foderkasser
 

Download Varekatalog

Foderkasser

TDM-Foderkasse (Uddosering med klap)
TDM-foderkassen er resultatet af mere end 30 års erfaring med kassefodring i drægtigheds- og farestalde. Foderkassen er fremstillet af plast i en meget høj kvalitet. Beholderen er slagfast og gennemsigtig, hvilket gør det nemt at kontrollere fodermængden via den tydelige skala. Med det rustfri doseringsbånd kan fodermængden let reguleres, både når foderkassen er fuld, og når den er tom. Dette betyder en væsentlig lettelse i det daglige arbejde.
Den gennemsigtige kasse og udløbstragten er støbt med stor præcision, så der vil være minimalt støvudslip.

Ved hjælp af det solide doseringsbånd kan man lynhurtigt indstille hver enkelt foderkasse for sig. Oplukskablet kan fjernes fra den enkelte foderkasse, hvilket er særdeles praktisk, da uddosering således kan undgås efter, at foderkasserne er blevet fyldt.

Gulvfodringsautomat
Gulvfodringsautomaten fra AZA er fremstillet i profileret stålplade, som sikrer en stærk konstruktion. Fodermængden indstilles nemt med de to justeringshåndtag (2x12 trin). Med den lave konstruktion kan den installeres selv i lavloftede stalde.
 
Volumendossierer (Uddosering med kugle)
Vissing volumedoser er fremstillet af plast i en meget høj kvalitet.
Beholderen er slagfast og gennemsigtig, hvilket gør det nemt at kontrollere fodermængden via den tydelige skala. Det er nemt at regulere fodermængden både når foderkassen er fuld, og når den er tom. Dette betyder en væsentlig lettelse i det daglige arbejde.
Den gennemsigtige kasse og udløbstragten er støbt med stor præcision, så der vil være minimalt støvudslip.

Oplukwiren kan fjernes fra den enkelte foderkasse, hvilket er særdeles praktisk, da uddosering således kan undgås efter, at foderkasserne er blevet fyldt.
Klappen på siden er særdeles praktisk i forbindelse med tilsætning af ekstra komponenter eller ved rengøring af volumedoseren. Tragten er nem og hurtig at afmontere ved rengøring.
Volumendoseren har i toppen en ingereret wireholder således oplukwiren er pænt monteret.
Vissing Agro A/S | Energivej 5, 8740 Brædstrup - Denmark | Tlf.: +45 75 75 23 00