Vissing Agro – trusted by Danish farmers

Kvalitet frem for alt

Vissing Agro er baseret på kvalitet. Ganske enkelt. Fundamentet for virksomheden og alt, hvad vi gør, er staldinventar der fuldt ud lever op til alle moderne standarder og er af højeste kvalitet,. Vi producerer inventar, som de danske landmænd kan regne med. Og det bliver vi ved med.

Men Vissing Agro er også en virksomhed, der følger med tiden, og vi tøver ikke med at forfølge de udfordringer og muligheder, der viser sig for os. Tværtimod trives vi med udvikling, og vores fornemste opgave er at levere det, som landmænd og svineproducenter har brug for. Det behov ændrer sig løbende, og vi følger med – og stræber altid efter at være på forkant med udviklingen. Vi holder ikke stædigt fast i historien, men vi holder med næb og klør fast i vores fundament. Den gode kvalitet, den gode service og de mest optimale løsninger. Hver gang.

Specialister – i dyrevelfærd

Vi ser det som højeste prioritet i vores daglige udviklingsarbejde at følge med og være på forkant med udviklingen. Dyrevelfærd er blevet en væsentlig parameter for indretning af stalde over hele verden. Velfærden og de krav, som følger med har længe været det bærende grundlag for vores udviklingsarbejde Derfor kan vi levere fremtidssikrede løsninger og gennemtestede systemer, som på alle måder lever op til fremtidens regler og krav til dyrevelfærd.

Vi kalder os svineeksperter, og det står vi ved. Vores kunder skal kunne stole på, at deres branche altid vil være vores branche. Vi tilstræber til stadighed at stille med det allerbedste hold; en gruppe af eksperter med mange års erfaring og knowhow inden for landbrug og svineproduktion. Og vores mål er helt klart fortsat at være de bedste i verden til det, vi gør. Det sikrer vi ved at bevare vores fokus på svineproduktion.

Tanke er handling

Vores fokus skal altid være på vores kunder, vores løsninger og vores produkter og ikke på unødvendige og langsommelige procedurer internt i virksomheden. Vores stærke fokus på kunden og slutproduktet og et minimum af bureaukrati betyder, at vi er en smidig organisation, der kan rykke meget hurtigt på helt specifikke behov og udfordringer hos kunderne.

Danmark og verden

Vi servicerer de danske svineproducenter og leverer kvalitetsinventar, der holder. Vi er imod lappeløsninger og sætter en ære i at levere godt kram første gang. Men vi leverer også store løsninger internationalt til nogle af verdens største svineproducenter.

Vi har altid gjort en stor indsats for at tage al vores erfaring med i vores videre arbejde. Og det betyder, at alle vores kunder, uanset om de bor i Vestjylland eller Kina, nyder godt af de erfaringer, vi har samlet op i hele verden.

Kort sagt er Vissing Agro en stabil og betroet samarbejdspartner for svineproducenter ikke bare i Danmark, men i hele verden. Ikke så meget snak, bare gode og ærlige kvalitetsløsninger, du kan regne med.

Danish Farm Concept

Vores værdisæt betyder, at vi skal have evnerne til at omstille os for at bevare vores førerposition. Derfor har vi i Vissing Agro været med til at etablere Danish Farm Concept, som kan levere totalløsninger til svineproduktion. Og som de eneste i verden tilbyder vi en produktionsgaranti. Vi stoler nemlig så meget på vores produkter og vores løsninger, at vi tør stille en decideret garanti for, hvad vores kunder kan opnå, hvis de vælger os.

Som medspiller i Danish Farm Concept kan vi tilbyde hele værdikæden med alt fra planlægning, design, konstruktion, rådgivning og management; fra de største linjer ned til de mindste detaljer. Og alle dele af processen er baseret på vores eget inventar, som vi kan skræddersy, og som vi er 110% sikre på kan stå distancen og holde i mange år.

Læs mere på danishfarmconcept.com >